site-vector-Werkwijze-final8

 

 

Wie ben  jij..? Waar sta  jij voor? Wat wil je uitstralen, wat is jouw concept, wat is jouw visie, wie is je doelgroep...en hoe trek je haar aandacht...?

Zo veel om over na te denken! Maar allemaal belangrijke vragen wanneer je jouw eigen bedrijf of onderneming wilt starten, uitbreiden of vernieuwen!

Maar hoe breng je het vervolgens op de markt? Waar moet je op letten? Wat is tactisch,en vooral, hoe val je op en onderscheidt je jezelf, jouw bedrijf of onderneming....?

infographics!-Jij 

 

infographics!-Heart4Design!-Vec

 

Hier komt Heart4Design in beeld. 

Door inlevend te luisteren en met passie naar jouw persoonlijke visie, boodschap en doel te kijken, creëert Heart4Design het juiste design.

Samen komen we tot het meest gewenste, originele, doelgerichte en beste resultaat!

 

"The right design makes the difference"

 

 

 

Hoe gaan we te werk....

infographics!-1-1  

 

 

 

infographics!-2-2

 

 

 

infographics!-3-3

 

 

 

infographics!-4-4!!

 

Allereerst zullen we met elkaar om de tafel gaan zitten om samen een helder beeld te krijgen van jouw wensen. Door o.a. te bespreken wat je aanbiedt, wat je wilt uitstralen en wie jouw doelgroep is en hier over te brainstormen kunnen we een duidelijke visie en goed concept neerzetten om het vervolgens op de juiste manier te presenteren, waardoor de gewenste boodschap overgebracht wordt en de juiste doelgroep bereikt wordt.  

 

 

 

  Vervolgens gaat Heart4Design aan de slag met het ontwerpen van de besproken wensen en ideeën. Onderling contact in dit proces zal plaatsvinden om een onderlinge overeenkomst te bereiken over wat er ontworpen wordt en of dit aan de wensen voldoet.

 

 

 

  

Wanneer alles ontworpen is, worden de ontworpen bestanden druk- en gebruiksklaar geleverd met eventuele drukwerkbegeleiding en aanvullende informatie over hoe de bestanden zelf te gebruiken en aan te leveren aan de drukker. Of kies voor de optie drukwerkverzorging, en laat Heart4Design het gehele drukwerk-proces regelen 

 

 

 Na het afleveren van de ontworpen bestanden is de ondersteuning van Heart4Design niet geëindigd. 

Na aflevering van de bestanden is er altijd de mogelijkheid tot hulp of vragen stellen wat betreft het gebruik van de verschillende bestanden, het leveren van druk-bestanden, afdruk mogelijkheden , aanpassingen wensen, en uiteraard het afnemen van aanvullende en/of nieuwe ontwerpen. 

 

 

Afspraak maken ?